Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tylioji g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
Vilniaus g., Turgelių k., Šalčininkų r. sav.,
A. Stulginskio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Antano Rubšio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Ašučio g., Šilalės m., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pyragaičiam (20 vnt.): 125 g. sviesto 1 stiklinės vandens 1 stiklinės miltų 4 kiaušinių Kremui: 500 ml. pieno vanilės, romo esencijos 5 kiaušinio trynių 100 g.
cukraus 30 g. kvietinių miltų 30 g. bulvių krakmolo 20 ml. brendžio (nebūtinai)
Gaminimas: Pyragaičiai: Puodelyje užvirinkite vandenį su sviestu. Į verdantį mišinį dalimis supilkite miltus ir mediniu šaukštu intensyviai maišykite. Masė turi gautis lygi ir blizgi.
Palikite masę šiek tiek atvėsti (bet kad ne būtų pilnai atvėsusi). Po to įmuškite vieną kiaušinį, išmaišykite iki vientisos masės ir tą patį atlikite su likusiais 3 kiaušiniais. Paruoštą masę sudėkite į konditerinį maišelį su plačiu antgaliu arba galima dėti su šaukšteliu ir į kepimo skardą
išklota kepimo popieriumi išspauskite pyragaičius. Prisiminkite, kad kepant pyragaičiai išsipūs, dėl to reikia palikti apie 1,5 cm. tarpelius tarp pyragaičių. Dėkite į įkaitintą orkaitę iki 190°C apie 20-30 min. Kremo gamyba: Užvirinkite pieną ir nukelkite nuo ugnies. Kiaušinių trynius
išplakti su cukrumi iki baltumo, sudėti miltus, krakmolą. Į užvirintą pieną po truputį supilti kiaušinių ir miltų masę, pastoviai maišant, kad nesutrauktų kiaušinių. Viską supylus vėl statyti puodą ant vidutinės ugnies. Masę užvirinti ir pastoviai maišant mediniu šaukštu (kad neprisviltų). Nuo
užvirimo, pavirkite dar apie 1 minutę, kol kremas sutirštės ir nukelkite nuo ugnies. Tada galima įpilti brendžio bei esencijų. Kremą atvėsinkite, karts nuo karto pamaišant kad nesusidarytų plėvelė. Atvėsintą kremą sudėkite į konditerinį maišelį bei pripildykite iškeptus plikytus pyragaičius.
Arba kremą galima dėti į pyragaičius tiesiog šaukšteliu įpjovus pyragaičius. Puoškite kaip norite, man skaniausia tirpdytu šokoladu ir migdolais. Skanaus ;)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g sviesto 200g miltų 4 kiaušinių (L dydžio) 100 ml vandens Žiupsnelio druskos 200 g varškės, liesos 200 g grietinėlės,36 procentų riebumo 120 g
cukraus
Gaminimas: Puode pakaitinti puse stiklinės vandens, sudėti sviestą ir berti druskos Kai sviestas išsilydys,įberti stiklinę miltų ir be sustojimo maišyti,kad neprisviltų.Masę truputį atvėsinti,kad galėtų iplakti kiaušinius.Dėti po vieną kiaušinį ir plakti mikseriu.Gautą masę
dedam šaukšteliu į kepimo skardą,arba jei turite išspauskit sausainukus per konditerinį maišelį.Tarp sausainukų reikia palikti tarpelius,nes jie išsipučia.Kepame 200 °C temp.orkaitėj, kol gražiai paruduos,tik jokiu budu negalima atidarinėti orkaitės,nes pyragėliai gali sukristi.Iškepusius
pyragėlius prapjauti ir įdėti kremo. Kremui, varškę su grietinėle, cukrum ir vanile plakam elektriniu plaktuvu,kol gausis vientisas ir purus kremas. Kremą į sausainukus galima įdėti šaukšteliu arba konditeriniu maišeliu. Galima papuošti vaisiais arba uogomis. Skanaus.
|
|
|
|
|