Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolo Sodų 13-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 2-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 3-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 4-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 5-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 v. š. želatinos, užpiltos 1 stikline vandens (vanduo imamas iš marinatui skirto vandenns)
Marinatui: 1 litro vandens 3 valgomųjų šaukštų cukraus 1 valgomojo šaukšto
druskos Kelių lauro lapelių Kelių gvazdikėlių Kelių pipirų (juodųjų ir kvapniųjų) 100 g acto , 9 %
Gaminimas: Į vandenį suberkite visus marinatui skirtus produktus ir išvirkite marinatą. Į ataušusį marinatą supilkite išbrinkintą ir ištirpintą želatiną ir
gerai išmaišykite. Pomidorus supjaustykite apvaliais griežinėliais arba skiltelėmis, taip pat susmulkinkite ir svogūnus. Į švarius paruoštus stiklainius sluoksniais dėkite pomidorus ir svogūnus. Užpilkite paruoštu marinatu. Pasterizuokite stiklainius: 0,5 l- 30 min., 1 l - 40 min.
|
|
|
|
|