Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jono Kaminsko g., Upynos mstl., Šilalės r. sav.,
Lakštingalų g., Upynos mstl., Šilalės r. sav.,
Liepų g., Upynos mstl., Šilalės r. sav.,
Marijonos Čilvinaitės g., Upynos mstl., Šilalės r. sav.,
Miško g., Upynos mstl., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Malti pomidorai - 1 l Malta mėsa - 150 g Svogūnas - 1 vnt. Morka - 1 vnt. Bulvė - 2 vnt. Universalūs prieskoniai - 1 valg. šaukšt. Aitriosios paprikos milteliai - 1 arbat.
šaukštel. Aliejus kepimui - 50 ml
Receptas atsiųstas konkursui
Gaminimas: Į puodą pilame sumaltus pomidorus ir pusė litro vandens. Keptuvėje pakepinam svogūną pjaustytą kubeliais ir tarkuotą morką, viską pilame į puodą ir toliau verdame. Nuskutame bulves, supjaustome
kubeliais ir dedame į puodą. Į tą patį puodą dedame ir kepintą prieskoniuotą maltą mėsytę. Į sriubą pilame universalius prieskonius, kas mėgstate aštriau - dedame aitriųjų paprikų miltelių. Verdame, kol bulvės suminkštės. Skanaus :)
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
|
|
|