Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg pomidorų
3 česnako skiltelės
4 šaukštai alyvų aliejaus
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
1 šaukštelis cukraus
žiupsnelis čiobrelių ir bazilikų arba raudonėlių
100 g šviežių svogūnų laiškų
1 šaukštas pomidorų tyrės

Gaminimas:
Puode užvirinti apie 1 l vandens, nuplikyti pomidorus, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į 4 dalis, išskobti sėklas, o minkštimą supjaustyti kubeliais. Nuluptas česnako skilteles supjaustyti mažais kubeliais.
Šiek tiek pomidorų kubelių suberti atskirai, o likusius suversti į prikaistuvį, pagardinto česnako kubeliais ir bei prieskoniais ir virti, kol padažas sutirštės. Nuplautus svogūnų laiškus supjaustyti plonais žiedeliais.
Padažą pagardinti svogūnų žiedeliais, pomidorų kubeliais, pasūdyti ir šiek tiek pavirinti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai