Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 stiklinės mėsos sultinio,
3 šaukštai ryžių,
1 šaukštas grietinės,
6 pomidorai,
3 svogūnai,
1 šaukštas kvietinių miltų,
Taukų (kiaulių) truputį
Druskos truputį
Cukraus truputį
Petražolių truputį

Gaminimas:
Supjaustyti pomidorai ir svogūnai patroškinami riebaluose. Vėliau ištrinami pro sietelį ir sudedami į sultinį. Supilama grietinė, sumaišyta su miltais, užvirinama. Prieš tiekiant įdedama atskirai biriai išvirtų ryžių ir petražolių lapelių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 didelis svogūnas
3-4 pomidorai
1 morka
1 paprika, saldžioji
1 didelė krūva petražolių
2 skiltelės česnako
Džiovintų raudonėlių (pagal skonį)
100 g Parmezano sūrio


Gaminimas:
Į puodą įpilame šiek tiek aliejaus, suberiame susmulkintą svogūną bei česnaką ir kepiname apie 1 minutę. Suberiame sutarkuotą morką ir kepiname dar 1-2 minutes. Po to sudedame susmulkintus pomidorus, su susikaupusius skysčiu ir troškiname uždengę apie 20 minučių. Sudedame supjaustytą papriką, prieskonius, supilame 0,5-1 litrą sultinio (vištienos ar daržovių) ir verdame apie 3-4 minutes. Po to įmaišome petražoles. Kai sriubą supilstome į dubenėlius įdedame ir tarkuoto sūrio.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai