Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vieta, kurioje atviruoju budu kasamos naudingosios iskasenos,
Mokslas apie zemelapius bei gaublius ir ju sudarymo budus,
Uzdara zmoniu grupe, kuria jungia tam tikras darbas, paprociai ir bendra kilme,
Zmoniu bendruomene, kuri nuolat arba sezonais keicia gyvenamaja vieta,
Geografine padetis, nuotolis nuo juros, aukstis virs juros lygio, vandens sroves, pavirsius, vyraujantys vejai, zmoniu ukine veikla,
Senolių g., Polekėlės k., Radviliškio r. sav.,
Jono Žuko g., Praščiūnų k., Radviliškio r. sav.,
Miško g., Praščiūnų k., Radviliškio r. sav.,
Beržų g., Raudondvario k., Radviliškio r. sav.,
Ežero g., Raudondvario k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 stiklinės mėsos sultinio, 3 šaukštai ryžių, 1 šaukštas grietinės, 6 pomidorai, 3 svogūnai, 1 šaukštas kvietinių miltų, Taukų (kiaulių) truputį Druskos truputį Cukraus
truputį Petražolių truputį
Gaminimas: Supjaustyti pomidorai ir svogūnai patroškinami riebaluose. Vėliau ištrinami pro sietelį ir sudedami į sultinį. Supilama grietinė, sumaišyta su miltais, užvirinama. Prieš tiekiant įdedama atskirai biriai išvirtų ryžių ir petražolių lapelių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 didelis svogūnas 3-4 pomidorai 1 morka 1 paprika, saldžioji 1 didelė krūva petražolių 2 skiltelės česnako Džiovintų raudonėlių (pagal skonį) 100 g Parmezano
sūrio
Gaminimas: Į puodą įpilame šiek tiek aliejaus, suberiame susmulkintą svogūną bei česnaką ir kepiname apie 1 minutę. Suberiame sutarkuotą morką ir kepiname dar 1-2 minutes. Po to sudedame susmulkintus pomidorus, su susikaupusius skysčiu ir troškiname uždengę apie 20 minučių.
Sudedame supjaustytą papriką, prieskonius, supilame 0,5-1 litrą sultinio (vištienos ar daržovių) ir verdame apie 3-4 minutes. Po to įmaišome petražoles. Kai sriubą supilstome į dubenėlius įdedame ir tarkuoto sūrio.
|
|
|
|
|