Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg pomidorų
2 v. š. sviesto
1 l sultinio
1 svogūnas
1 v. š. miltų
Druska
Pipirai
200 g grietinės
200 g pjaustytų krevečių


Gaminimas:
Krevetes sumaišyti su pipirais, druska, gerai išmaišyti. Daryti mažus rutuliukus. Sultinyje virti pomidorus. Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti smulkintą svogūną ir apkepti. Baigus kepti įdėti miltų, gerai išmaišyti. Viską supilti į sultinį. Sudėti krevečių rutuliukus. Baigus virti sudėti grietinę.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,5 litro vandens
100-150 g moliūgų (arba 2 bulvės)
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
1 maža morka
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
1 stiklainis konservuotų pomidorų
1 nedidelis gabalėlis imbiero
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
50 g sviesto
100 g krevečių
1-2 avokadai
50 g grietinėlės
Druskos, juodųjų pipirų - pagal skonį


Gaminimas:
Į puodą supilame aliejų, sudedame supjaustytą svogūną, morką, česnaką ir pakepiname apie 4 minutes.
Į puodą sudedame moliūgo gabaliukus ir verdame užpylus vandeniu apie 5 minutes. 100 ml vandens ištirpiname knorr sultinį ir supilame į sriubą.
Sudedame sutrintus konservuotus pomidorus ir išmaišius verdame apie 10 minučių.
Avokadą supjaustome ir pakepiname sviete. Į puodą sudedame avokadą, imbierą, prieskonius ir verdame dar apie 10 minučių.
Sriubą (supylus grietinėlę) sutrinti ir patiekti su krevetėmis ir likusio avokado gabaliukais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai