Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vezuvijaus issiverzimas, gotu isiverzimas i Roma, Baltramiejaus nakties skerdynes, OS Windows 95 isleidimas ivyko ta pacia diena, kokia tai diena,
Peugeot automobiliu emblema liutas, kaip vadinosi pirmas ju automobilis,
Tai mazas pragaro modelis, sazines grauzatis, atgaila ir neisvengiama bausme uz nuodeme, kas tai,
Kas yra gyvenimo trapumo ir neilgamziskumo simbolis,
Prie kokios salies yra Ligurijos jura,
Kaštonų g., Valų k., Trakų r. sav.,
Klevų g., Valų k., Trakų r. sav.,
Kranto g., Valų k., Trakų r. sav.,
Kriaušių g., Valų k., Trakų r. sav.,
Lakštingalų g., Valų k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1500 gramų triušienos, 20 gramų druskos, 1 gramas maltų juodųjų pipirų, 50 gramų alyvuogių aliejaus, 120 gramų morkų, 12 mėlynųjų svogūnų, 30 gramų česnakų, 10 gramų prieskonių -
provansų žolelių, 10 gramų cukraus
Gaminimas: Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais
karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų
lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150?? orkaitėje apie 50 min, karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius. Patiekite inde, kuriame kepė. Garnyras nebūtinas, nes du pomidorai vienam žmogui per akis, o su prancūzišku batonu net ir per sotu.
|
|
|
|
|