Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rokantiškių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Sirupui: 2 apelsinai 2 puodeliai vandens 200 g cukraus Tešlai: 4 kiaušiniai 250 g grietinės 300 g cukraus 350 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių 250 g margarino
VILNIUS kepiniams
Gaminimas: Vandenį užkaiskite ant ugnies ir išmaišykite cukrų. Supjaustykite griežinėliais apelsinus. Apelsinus pjaustyti reikia su oda, tad prieš tai nuplaukite apelsinus su soda. Vandenyje su cukrumi apelsinų griežinėlius virkite apie 5-8
minutes. Tešlai panaudosime 1/2 gauto sirupo. Kiaušinius atskirkite nuo trynių ir atskirai išplakite: trynius su cukrumi, o baltymus vienus. Karšto vandens vonelėje ištirpinkite margariną ir sumaišykite su tryniais, grietine. Į trynių masę įmaišykite kepimo miltelius, miltus ir
galiausiai baltymus. Kad tešla nebūtų per kieta pilkite ir pasigaminto sirupo. Užmaišytą tešlą supilkite į kepimo indą. Ant viršaus sudėkite pavirtus apelsinų griežinėlius. Kepkite pyragą orkaitėje 180 C apie 1 valandą. Skanaus
|
|
|
|
|