Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g miltų
300 g cukraus pudros
150 g margarino
9 kiaušiniai
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 citrina
300 g aguonų
2 stiklinės cukraus pudros
1 pakelis vanilinio cukraus
3 šaukštai sviesto
2 šaukštai kakavos

Gaminimas:
Tešla: po 300 g miltų ir cukraus pudros, 150 g margarino, 6 kiaušiniai, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, citrina
Aguonų masė: 300 g aguonų, 3 kiaušiniai, pilna stiklinė cukraus pudros, pakelis vanilinio cukraus, romo aliejaus.
Glajus: šaukštas sviesto, stiklinė cukraus pudros, po 2 šaukštus sviesto ir kakavos
Margariną su cukrumi ir tryniais ištrinti iki baltumo.
Visą laiką trinant, po truputį pilti sultis ir sutarkuotą citrinos žievelę bei miltus su kepimo milteliais, baigiant - išplaktus baltymus.
Aguonas nuplikyti ir sumalti. Trynius masei ištrinti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi ir romo aliejumi, supilti standžiai išplaktus baltymus, po to aguonas ir viską gerai išmaišyti.
Pusę tešlos išpilti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Ant tešlos sudėti aguonų masę, pridengti likusią tešlą, įkišti į orkaitę ir iškepti.
Glajaus komponentus užvirinti kaistuvėlyje (nuolat maišant).
Ataušintą pyragą apipilti glajumi.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai