Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pranciškonių 2-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 3-ioji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 4-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 5-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Pranciškonių 6-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kiaušinių 1 stuiklinės cukraus 1 stiklinės miltų 1 obuolio 2 v.š. citrinos sulčių 1 a.š. kepimo miltelių Sviesto skardai patepti Glazūrai: 100 g baltojo šokolado,
tirpinto 20 g tamsaus šokolado, tirpinto Riešutų ar/ir džiovintų vaisių
Gaminimas: Iš obuolio išimti sėklalizdžius ir supjaustyti griežinėliais. Sudėti griežinukus į dubenį ir apšlakstyti citrinos sultimis. 2. Į dubenį įmušti kiaušinius iš išplakti
šluotele. Įmaišyti cukrų. 3. Į plakinį supilkite išsijotus miltus su kepimo milteliais ir išmaišykite. 4. Sumaišykite tešlą su obuoliais ir sudėkite ją į kepimo formą (galima pridėti ir išmirkytų džiovintų slyvų ar kt. vaisių). Kepkite 180°C temp. orkaitėje 45 min. 5. Karštą pyragą
apliekite baltu tirpintu šokoladu, juodu tirpintu šokoladu. Galima pabarstyti džiovintų vaisių, įvairių riešutų.
|
|
|
|
|