Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Maironio g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Mažeikių 100-Mečio g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Melioratorių g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Meškėnų g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Mindaugo g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 260 g miltų 120 g sviesto 8 kiaušiniai 260 g vandens druska cukrus 50 g fermentinio sūrio 15 g sviesto 20 g pomidorų padažo 1 skiltelė česnako
Gaminimas: Į
vandenį sudedame sviestą, druską, cukrų, suberiame miltus ir verdame. Kai vanduo užverda, suberiame miltus ir maišydami verdame dar 5 min. Šią masę atšaldome iki 70°C temperatūros ir maišydami įmušame kiaušinius. Maišome, kol masė tampa vientisa. Tuomet pro konditerinį maišelį ant
riebalais išteptos skardos išspaudžiame 1 cm dydžio rutuliukus ir kepame juos 30 min. 180-200°C temperatūros orkaitėje. Iš produktų, skirtų įdarui, sumaišome vientisą masę (sūrį sutarkuojame, česnaką susmulkiname). Šia mase užpildome atvėsintus profitrolius. Puošiame
žalumynais. Įdarą galime pasigaminti tokį, kokį mėgstame, pvz., su silke, šprotais ar kt.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 160 g miltų 100 g sviesto 3 kiaušiniai 260 g vandens 1 žiupsenlis druskos 1 šaukštas cukraus Įdarui:
RUDUDU 100 g šokolado aplieti
pyragėliams.
Gaminimas: Puode užkaiskite 260 g vandens, 100 g sviesto, šaukštą cukraus ir žiupsnelį druskos. Kai vanduo su sviestu užvirs ir sviestas jau bus pilnai ištirpęs, į verdantį skystį suberkite 160g miltų ir iškart pradėkit intensyviai maišyti (plakti). Jei tešlą
maišysite rankomis, miltus teks suberti į užvirusį vandenį ir plakti intensyviai rankomis, kol gausis vienalytė masė. Tada vieną po kito įmušti du didelius kiaušinius. Jei kiaušiniai mažučiai, gali prireikt ir trijų. Kaip nuspręsti? Paimkite žiupsnelį tešlos tarp rodomojo piršto ir nykščio ir
atitraukite pirštus vieną nuo kito. Tešla turi būti tąsi, o ne nutrūkti. Skardą išklokite pergamentu, formuokite pyragaičius 1 cm dydžio ir kepkite 8 - 15 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 190 C. Orkaitės NEDARINĖTI. Iškeptus pyragėlius užpildyti „rududu“ įdaru, aplaistyti
šokoladu
|
|
|
|
|