Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
kelios batono riekelės
margarino
300 g pievagrybių
300 g dešros
3 šaukštai aliejaus
250 g sutarkuoto fermentinio sūrio
aštrios maltos paprikos
pipirų
druskos
3 šaukštai sukapotų žalių petražolių

Gaminimas:
Pievagrybius nuplauti ir nepjaustytus įmesti į karštą aliejų keptuvėje, kepti ant gana didelės ugnies, kol išgaruos vandens perteklius.
Po to ataušinti, sumalti mėsmale kartu su nulupta dešra.
Į masę suberti žalumynus, šiek tiek druskos, pipirų ir gerai išmaišyti.
Masę uždėti ant batono riekelių, plonai pateptų margarinu, pabarstyti sutarkuotu sūriu.
Kiekvieną riekelę pabarstyti paprika, sudėti ant kepimo skardos ir kepti labai karštoje orkaitėje, kol apskrus.
Patiekti karštus, su žalių ar marinuotų daržovių salotomis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai