Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lauko g., Paberžės k., Vilniaus r. sav.,
Mokyklos g., Paberžės k., Vilniaus r. sav.,
Naujoji g., Paberžės k., Vilniaus r. sav.,
Pušų g., Paberžės k., Vilniaus r. sav.,
Smėlio g., Paberžės k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės pupelių (bet kokių atmainų ir spalvų) 1/2 stiklinės grikių kruopų 1/2 stiklinės miežių kruopų 1 stiklinė avižinių dribsnių 4 svogūnai 2 morkos petražolė 1 vidutinio
dydžio salieras 3-4 skiltelės česnako 3-4 kiaušiniai 1/2 stiklinės aliejaus 50 g mielių mairūno (Kvapusis mairūnas) druskos pipirų
Gaminimas: Grikių ir miežių kruopas biriai išvirti (atskirai). Pupeles užpilti verdančiu vandeniu, mirkyti 2 val., po to
perkošti ir išvirti. Svogūnus sukapoti, česnaką pertrinti, likusias daržoves stambiai sutarkuoti ir kartu ištroškinti aliejuje. Baigiant troškinti suberti sutrupintas labai šviežias mieles ir šildyti, kol ištirps. Ataušinti. Pupeles ir kruopas sumalti mėsmale, sudėti daržoves, avižinius
dribsnius, kiaušinius, sukapotas petražoles, paskaninti. Masę išminkyti. Sudėti į išteptas taukais ir pabarstytas maltais džiūvėsėliais formeles ir kepti 1 val. Patiekti šaltą su duona kaip užkandį arba šiltą kaip karštą patiekalą.
|
|
|
|
|