Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės pupelių (bet kokių atmainų ir spalvų)
1/2 stiklinės grikių kruopų
1/2 stiklinės miežių kruopų
1 stiklinė avižinių dribsnių
4 svogūnai
2 morkos
petražolė
1 vidutinio dydžio salieras
3-4 skiltelės česnako
3-4 kiaušiniai
1/2 stiklinės aliejaus
50 g mielių
mairūno (Kvapusis mairūnas)
druskos
pipirų

Gaminimas:
Grikių ir miežių kruopas biriai išvirti (atskirai).
Pupeles užpilti verdančiu vandeniu, mirkyti 2 val., po to perkošti ir išvirti.
Svogūnus sukapoti, česnaką pertrinti, likusias daržoves stambiai sutarkuoti ir kartu ištroškinti aliejuje.
Baigiant troškinti suberti sutrupintas labai šviežias mieles ir šildyti, kol ištirps. Ataušinti.
Pupeles ir kruopas sumalti mėsmale, sudėti daržoves, avižinius dribsnius, kiaušinius, sukapotas petražoles, paskaninti.
Masę išminkyti.
Sudėti į išteptas taukais ir pabarstytas maltais džiūvėsėliais formeles ir kepti 1 val.
Patiekti šaltą su duona kaip užkandį arba šiltą kaip karštą patiekalą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai