Santrauka: Receptai...
Tema sukurta: 2008.07.17 22:49
2008.07.17 22:49 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Kamzikė
Kamzikė
Meistras
Čia rašykite pyragų receptus...
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.07.19 02:26 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Eco
Eco
Patyręs
pagooglink.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.07.20 16:04 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Kamzikė
Kamzikė
Meistras
Čia ne man reikia... Nu gerai, gali žmogus ir pagooglint, bet gal kažkuris forumietis turi savo receptą ir jį čia parašys
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.07.20 16:04 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Kamzikė
Kamzikė
Meistras
Ir netik savo...Ir paprastus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.07.20 17:20 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


raudonkepuraite1
raudonkepuraite1
Pažengęs
na man negaila...bet praktiskai geriau parodiciau...cia tikrai nerasysiu...sorry
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.08.17 18:09 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Triusiukas
Triusiukas
Meistras
visokiu receptu yra
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.08.17 18:14 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Triusiukas
Triusiukas
Meistras
Pyragėliai su vištiena


Ingredientai
1-kiaušinis
400 g sluoksniuotos tešlos,
Įdarui:
20 g sviesto
175 g virtos vištienos
50 g kiaulienos,
svogūnas,
150 g pieno
25 g kviešinių miltų
Aprašymas:

Sluoksniuotą tešlą paruoškite iš anksto ir laikykite šaldytuve. Puode ištirpinkite sviestą, jame apkepinkite smulkintą kiaulieną ir svogūną. Puodą nukelkite nuo ugnies, supilkite į jį miltus ir gerai maišydami po truputį supilkite pieną. Maišydami kaitinkite, kol užvirs. Tada sudėkite pjaustytą virtą vištieną ir atšaldykite. Iš kočiotos tešlos pjaukite 9 cm skersmens skrituliukus (jį turi būti porinis skaičius), ant pusės jų išdėliokite įdarą ir uždenkite jį kitu skrituliuku. Skrituliukų kraštus suspauskite. Pyragėlius sudėkite į keptuvę, aptepkite kiaušiniais ir 20-25 minutes kepkite orkaitėje. Valgykite karštus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.08.17 18:16 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Triusiukas
Triusiukas
Meistras
Pyragėliai su obuoliais

12 pyragėlių reikės:
300g kapotos tešlos,(gali būti šaldyta),
400g rūgštesnių obuolių,
100ml obuolių vyno,
4 šaukštų cukraus,
šaukštelio vanilinio cukraus ,
3/4 šaukštelio cinamono,
2 gvazdikėlių,
1 baltymo,
1 šaukšto kalvadoso,
trupu2io miltų,
migdolų drožlių.

Tešlą atšildykite kambario temperatūroje, iškočiokite ir iš jos išpjaukite 12 kvadratinių lopinėlių. Obuolius nulupkite ir minkštimą supjaustykite kubeliais, sumaišykite su vynu, cinamonu, 3 šaukštais cukraus ir vaniliniu cukrumi bei gvazdikėliais. Masę troškinkite uždengtą maždaug 10 min. Nuimkite dangtelį ir kambario temperatūroje leiskite atšalti, išimkite gvazdikėlius. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Ant kiekvieno lopinėlio dėkite po porciją obuolių masės ir užlankstykite kraštus. Kepimo formą perskalaukite šaltu vandeniu, sudėkite ant jos pyragėlius, viršų subadykite šakute. Baltymą suplakite su kalvadosu, sumaišykite su likusiu cukrumi ir migdolų drožlėmis ir šia mase patepkite pyragėlius. Kepkite 15-20 min., kol gražiai pageltonuos.h
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.08.17 18:17 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Triusiukas
Triusiukas
Meistras
Pyragėliai su grybais

Tešlai:
2 stiklinės miltų,
100 g sviesto arba margarino,
0,5 šaukštelio geriamosios sodos,
0,5 šaukštelio druskos,
2 šaukštai grietinės arba rūgusio pieno,
kiaušinio (aptepimui).

Įdarui: 250 g virtų grybų,
1 šaukštas sviesto ,
1 svogūnas,
1 virtas kiaušinis,
1 šaukštas grietinės ,
druskos, pipirų,
krapų arba petražolių lapelių,
maltų džiūvėsėlių.


Veiksmai :
Miltus sumaišyti su geriamąja soda ir druska. Po truputį į juos sudėti riebalus, supilti skystį, kapojant įmaišyti tešlą įr 30 minučių ją palaikyti šaltai. Grybus sukapoti arba sumalti mėsmale, įdėti svieste pakepintų susmulkintų svogūnų, grietinės, prieskonių, supjaustytą kiaušinį. Jei įdaras skystas, įberti maltų džiūvėsėlių. Tešlą iškočioti 0,5 centimetro storio sluoksniu ir padaryti mažus pyragėlius. Kad kraštai neatsiklijuotų, juos patepti kiaušiniu ir stipriai suspausti. Prieš dedant į orkaitę, pyragėlius patepti išplaktu kiaušiniu . Kepti karštai, kol paviršius paraus. Pyragėlius galima kepti ir iš mielinės, sluoksniuotos arba smėlinės tešlos. Skanaus!http://i039.radikal.ru/0803/2a/48dbb982dbf8.jpg
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.09.09 11:10 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Kamzikė
Kamzikė
Meistras
Šokoladinis pyragas

Reikės:

3 kiaušinių,
1 stiklinės cukraus,
3 šaukštų pieno,
0,5 stiklinės aliejaus,
2 stiklinių miltų,
1 šaukšto vanilinio cukraus,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
2 šaukštų kakavos,
50g juodojo šokolado.

Kaip kepti:

kiaušinius išplak su cukrumi, įpilk
pieno, aliejaus, suberk miltus, ir
kepimo miltelius. Tešla turi būti
grietinės tirštumo. Ją padalink į dvi
dalis: į vieną dalį suberk kakavą, o
kitą palik kokia buvo. Į kepimo
formą supilk rudą tešlą, paskui
šviesią. Kepk 40min 180 laipsnių
teperatūroje. Kai iškeps ant viršaus
užtarkuok juodojo šokolado.

Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.11.08 00:17 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Parazitka
Parazitka
Meistras
Pyragai pyrageliai - blogis
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.11.17 22:52 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


pyragelislt
pyragelislt
Naujokas
http://www.pyragelis.lt

Pyragelis.lt - portalas skirtas visiems smaližiams, kurie nebijo ir ieško naujų idėjų savo gyvenimo pasaldinimui. Portalo tiklsas pateikti Jums kuo daugiau įvairių vienas už kitą saldesnių ir skanesnių patiekalų receptų, idomių straipsnių bei naudingų konkursų. Linkime skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2014.07.21 16:25 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


ratse4
ratse4
Pradedantysis
pyragėliai su grybais (aprašyti aukščiau) - labai rekomenduoju ))
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai