Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nevėžio g., Miežiškių mstl., Panevėžio r. sav.,
Plento g., Miežiškių mstl., Panevėžio r. sav.,
Šermukšnių g., Miežiškių mstl., Panevėžio r. sav.,
Taikos g., Miežiškių mstl., Panevėžio r. sav.,
Tilto g., Miežiškių mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2008.07.17 22:49 |
|
|
Kamzikė
Meistras
|
Čia rašykite pyragų receptus...
|
|
| | 2008.07.19 02:26 |
|
|
Eco
Patyręs
|
pagooglink.
|
|
| | 2008.07.20 16:04 |
|
|
Kamzikė
Meistras
|
Čia ne man reikia... Nu gerai, gali žmogus ir pagooglint, bet gal kažkuris forumietis turi savo receptą ir jį čia parašys
|
|
| | 2008.07.20 16:04 |
|
|
Kamzikė
Meistras
|
Ir netik savo...Ir paprastus
|
|
| | 2008.07.20 17:20 |
|
|
raudonkepuraite1
Pažengęs
|
na man negaila...bet praktiskai geriau parodiciau...cia tikrai nerasysiu...sorry
|
|
| | 2008.08.17 18:09 |
|
|
Triusiukas
Meistras
|
visokiu receptu yra
|
|
| | 2008.08.17 18:14 |
|
|
Triusiukas
Meistras
|
Pyragėliai su vištiena
Ingredientai
1-kiaušinis
400 g sluoksniuotos tešlos,
Įdarui:
20 g sviesto
175 g virtos vištienos
50 g kiaulienos,
svogūnas,
150 g pieno
25 g kviešinių miltų
Aprašymas:
Sluoksniuotą
tešlą paruoškite iš anksto ir laikykite šaldytuve. Puode ištirpinkite sviestą, jame apkepinkite smulkintą kiaulieną ir svogūną. Puodą nukelkite nuo ugnies, supilkite į jį miltus ir gerai maišydami po truputį supilkite pieną. Maišydami kaitinkite, kol užvirs. Tada sudėkite pjaustytą virtą vištieną ir
atšaldykite. Iš kočiotos tešlos pjaukite 9 cm skersmens skrituliukus (jį turi būti porinis skaičius), ant pusės jų išdėliokite įdarą ir uždenkite jį kitu skrituliuku. Skrituliukų kraštus suspauskite. Pyragėlius sudėkite į keptuvę, aptepkite kiaušiniais ir 20-25 minutes kepkite orkaitėje. Valgykite
karštus.
|
|
| | 2008.08.17 18:16 |
|
|
Triusiukas
Meistras
|
Pyragėliai su obuoliais
12 pyragėlių reikės:
300g kapotos tešlos,(gali būti šaldyta),
400g rūgštesnių obuolių,
100ml obuolių vyno,
4 šaukštų cukraus,
šaukštelio vanilinio cukraus ,
3/4 šaukštelio cinamono,
2 gvazdikėlių,
1 baltymo,
1
šaukšto kalvadoso,
trupu2io miltų,
migdolų drožlių.
Tešlą atšildykite kambario temperatūroje, iškočiokite ir iš jos išpjaukite 12 kvadratinių lopinėlių. Obuolius nulupkite ir minkštimą supjaustykite kubeliais, sumaišykite su vynu, cinamonu, 3 šaukštais cukraus ir vaniliniu
cukrumi bei gvazdikėliais. Masę troškinkite uždengtą maždaug 10 min. Nuimkite dangtelį ir kambario temperatūroje leiskite atšalti, išimkite gvazdikėlius. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Ant kiekvieno lopinėlio dėkite po porciją obuolių masės ir užlankstykite kraštus. Kepimo formą perskalaukite
šaltu vandeniu, sudėkite ant jos pyragėlius, viršų subadykite šakute. Baltymą suplakite su kalvadosu, sumaišykite su likusiu cukrumi ir migdolų drožlėmis ir šia mase patepkite pyragėlius. Kepkite 15-20 min., kol gražiai pageltonuos.h
|
|
| | 2008.08.17 18:17 |
|
|
Triusiukas
Meistras
|
Pyragėliai su grybais
Tešlai:
2 stiklinės miltų,
100 g sviesto arba margarino,
0,5 šaukštelio geriamosios sodos,
0,5 šaukštelio druskos,
2 šaukštai grietinės arba rūgusio pieno,
kiaušinio (aptepimui).
Įdarui: 250 g virtų grybų,
1
šaukštas sviesto ,
1 svogūnas,
1 virtas kiaušinis,
1 šaukštas grietinės ,
druskos, pipirų,
krapų arba petražolių lapelių,
maltų džiūvėsėlių.
Veiksmai :
Miltus sumaišyti su geriamąja soda ir druska. Po truputį į juos sudėti riebalus,
supilti skystį, kapojant įmaišyti tešlą įr 30 minučių ją palaikyti šaltai. Grybus sukapoti arba sumalti mėsmale, įdėti svieste pakepintų susmulkintų svogūnų, grietinės, prieskonių, supjaustytą kiaušinį. Jei įdaras skystas, įberti maltų džiūvėsėlių. Tešlą iškočioti 0,5 centimetro storio sluoksniu ir
padaryti mažus pyragėlius. Kad kraštai neatsiklijuotų, juos patepti kiaušiniu ir stipriai suspausti. Prieš dedant į orkaitę, pyragėlius patepti išplaktu kiaušiniu . Kepti karštai, kol paviršius paraus. Pyragėlius galima kepti ir iš mielinės, sluoksniuotos arba smėlinės tešlos. Skanaus! http://i039.radikal.ru/0803/2a/48dbb982dbf8.jpg
|
|
| | 2008.09.09 11:10 |
|
|
Kamzikė
Meistras
|
Šokoladinis pyragas
Reikės:
3 kiaušinių,
1 stiklinės cukraus,
3 šaukštų pieno,
0,5 stiklinės aliejaus,
2 stiklinių miltų,
1 šaukšto vanilinio cukraus,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
2 šaukštų kakavos,
50g juodojo
šokolado.
Kaip kepti:
kiaušinius išplak su cukrumi, įpilk
pieno, aliejaus, suberk miltus, ir
kepimo miltelius. Tešla turi būti
grietinės tirštumo. Ją padalink į dvi
dalis: į vieną dalį suberk kakavą, o
kitą palik kokia buvo. Į kepimo
formą supilk rudą tešlą, paskui
šviesią. Kepk 40min 180 laipsnių
teperatūroje. Kai iškeps ant viršaus
užtarkuok juodojo šokolado.
Skanaus!
|
|
| | 2008.11.08 00:17 |
|
|
Parazitka
Meistras
|
Pyragai pyrageliai - blogis
|
|
| | 2008.11.17 22:52 |
|
|
pyragelislt
Naujokas
|
http://www.pyragelis.lt
Pyragelis.lt - portalas skirtas visiems smaližiams, kurie nebijo ir ieško naujų idėjų savo gyvenimo pasaldinimui. Portalo tiklsas pateikti Jums kuo daugiau įvairių vienas už kitą
saldesnių ir skanesnių patiekalų receptų, idomių straipsnių bei naudingų konkursų. Linkime skanaus!
|
|
| | 2014.07.21 16:25 |
|
|
ratse4
Pradedantysis
|
pyragėliai su grybais (aprašyti aukščiau) - labai rekomenduoju ))
|
|
|
|
|