Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
320 g miltų
1 kiaušinis
50 g margarino VILNIUS kepiniams
3 šaukštai aliejaus
3 šaukštai grietinės
80 g cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
350 ml uogienės
125 g razinų
100 g graikinių riešutų
4 šaukštai džiūvėsių
2 šaukštai miltinio cukraus


Gaminimas:
Išsijokite miltus ir sumaišykite su cukrumi. Muškite kiaušinius, išmaišykite ir pilkite aliejų. Berkite kepimo miltelius, nepamirškite nuolat išmaišyti. Ištirpinkite margariną ir supilkite į masę, gerai išmaišykite.
Riešutus šiek tiek pakepinkite orkaitėje ar keptuvėje iki paruduos, o tada sutrinkite kočėlo pagalba. Juos suberkite į uogienę kaip ir razinas.
Tešlą iškočiokite (kad lengviau kočiotųsi ir patogiau būtų kepti, galite tešlą padalinti į keletą dalių, o tada kiekvieną iškočioti). Ant tešlos pabarstykite džiūvėsėlių ir dėkite įdaro, jį išlyginkite ir susukite į ritinį. Dėkite į skardą ir įpjaukite viršuje, kokio dydžio pyragaičių norėsite.
Kepkite 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai