Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laurų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laurų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laurų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lazdakiemio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lazdynėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto tešlai 1 kiaušinis tešlai 100 g cukraus tešlai 300-350 g miltų tešlai 0,5 indelio kondensuoto pieno 7-8 šaukštai aguonų 1 stiklinė razinų 500 g varškės 1 citrina 2 kiaušiniai 200 g cukraus 2
šaukštai krakmolo 3 obuoliai (Obuolys)200 g grietinėlės papuošimui 2 šaukštai cukraus papuošimui
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 30 min. palaikome šaltai. Varškę ir citriną sumalame mėsmale. Į varškę įmušame kiaušinius, įmaišome cukrų,
krakmolą ir razinas. Aguonas sumaišome su kondensuotu pienu. Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 7 mm storio lakštą ir įklojame į sviestu pateptą kepimo formą. Supilame varškę. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Obuolių skilteles žiedu sudedame ant
varškės. Pyragą papuošiame aguonų ir kondensuoto pieno mišiniu. Kepame 170°C temperatūroje apie 45 min. Iškepusį ir atvėsusį pyragą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle.
|
|
|
|
|