Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eidintų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Eigirgalos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Eigulių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Eigulių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Eitkūnų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 170 g juodojo šokolado 170 g sviesto 150 g sviesto 3 kiaušinių 1 a. š. kepimo miltelių Žiupsnelio druskos 120 g miltų 0,5 stiklinės riešutų 50 g šokolado,
gabaliukų
Gaminimas: Šokoladą sulaužyti gabaliukais ir sudėti į dubenį kartu su sviestu. Padėti šį dubenį ant puodo, kuriame verda vanduo, kad šokoladas ir sviestas ištirptų.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki, kol pabals, o masė padvigubės.
Sumaišyti kiaušinių plakinį su tirpintu šokoladu ir sviestu. Miltus su kepimo milteliais ir druska dėti į šokolado mišinį.
20×20 cm kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi arba kepimo folija. Supillti tešlą, išlyginti paviršių ir į pašauti į 170°C laipsnių orkaitę
maždaug 30 minučių.
Ištrauktą iš orkaitės pyragą palikti atvėsti, išimti iš formos ir supjaustykti kvadratėliais.
|
|
|
|
|