Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Putinų g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
R. Mizaros g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
R. Šliūpo g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Rambyno g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Ramybės g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kriaušių 240 g miltų 240 g cukraus 150 g sviesto 4 kiaušiniai 1 nedidelė citrina 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių žiupsnelis
druskos
Gaminimas: Nulupti kriaušių žievelę ir supjaustyti gabaliukais. Kitame inde išsukti cukrų, kiaušinių trynius, ištirpintą sviestą, druskytę, miltus ir kepimo miltelius, supilti vienos citrinos sultis ir jos nutarkuotą žievelę. Atskirai išplakti kiaušinių baltymus ir
atsargiai išmaišyti. Tada sudėti kriaušes ir kepti apie 1 val. 150-170 laipsnių orkaitėje. Galima papuošti uogytėmis ir skanauti.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui
ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|