Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antavilių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g sviesto arba margarino 100 g cukraus 2 kiaušiniai 2 šaukšteliai kepimo miltelių 350-400 g miltų Užpilui: 150 g cukraus 200 ml grietinėlės (33-35%) 2 šaukštai
medaus 350 g graikinių riešutų
Gaminimas: Išsukame minkštą sviestą su cukrumi. Įmaišome kiaušinius. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir suberiame ant kiaušinių ir sviesto plakinio. Išminkome tešlą. Laikome šaldytuve apie 30 min. Tešlą padaliname į dvi dalis.
Iškočiojame iki apvalių lakštų. Susmulkiname riešutus. Kaitiname cukrų sausoje keptuvėje, kol pradeda ruduoti (visą laiką maišant, ~20 min.). Supilame grietinėlę, įdedame medaus ir riešutus. Maišome, kol pradeda virti. 24 cm skersmens kepimo formą išklojame vienu tešlos lapu. Tuomet
sudedame įdarą ir uždengiame antruoju lapu. Kepame 30-35 minutes 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
|
|
|
|
|