Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
100 g sviesto,
4 v. š. šalto pieno,
200 g miltų.
Užpilui:
150 g rudojo cukraus,
50 ml vandens,
200 ml grietinėlės (riebios),
2 kiaušiniai,
1 a. š. miltų.
Įdarui:
4 obuoliai


Gaminimas:
Į nedidelį puodą suberkite rudąjį cukrų, supilkite vandenį ir virkite ant silpnos ugnies, kol sirupas pradės tirštėti. Tuomet supilkite grietinėlę ir virkite, nuolat maišydami, kol pasidarys vientisa masė. Palikite atvėsti.
Sviestą sutarkuokite, suberkite miltus ir supilkite pieną. Išminkykite tešlą. Po to ją iškočiokite, tieskite į kepimo formą ir šakute padarykite įspaudus.
Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite ant tešlos ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15-20 min.
Į atšalusį sirupą sudėkite kiaušinius ir 1 šaukštelį miltų, viską gerai išmaišykite. Išimame pyragą, apipilame jį sirupu ir siunčiame 30-40 min. į 150 laipsnių orkaitę. Apibarstome cinamonu.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai