Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės miltų
105 g sviesto
4-5 šaukštai šalto vandens
1 kg griežinėliais supjaustytų svogūnų
dar 30 g sviesto
1 šaukštas Dižono garstyčių
1 stiklinė grietinės
3 paplakti kiaušiniai
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1/3 stiklinės smulkintų juodųjų alyvuogių
druskos, maltų juodųjų pipirų
2 šaukštai tarkuoto parmezano sūrio

Gaminimas:
Miltus persijokite į dubenį, sudėkite sukapotą sviestą ir tarp pirštų trinkite kol masė pasidarys puri. Supilkite beveik visą vandenį ir užminkykite tešlą. Išverskite ant miltais pabarstyto stalo ir minkykite dar 1 minutę. Tešlą iškočioti, kad tilptų į ~23 cm skersmens formą, įdėti į ją ir padėti šaldyti 30 minučių.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 C temperatūros. Ant tešlos uždėkite pergamentinio popieriaus, užberkite pupelių arba ryžių ir kepkite 10 minučių. Nuimkite popierių su kruopomis ir kepkite dar 10 minučių.

Keptuvėje ištirpinkite 30 g sviesto. Suberkite svogūnus ir kepinkite ant lėtos ugnies ~45 minutes. Ataušinkite. Garstyčias paskleiskite ant apkeptos tešlos. Kiaušinius sumaišykite su grietine, prieskoniais ir sūriu. Ant garstyčių užberkite svogūnus, užpilkite kiaušinių mišinio, apibarstykite alyvomis ir kepkite ~35 minutes. Prieš pjaustydami 5 minutes palaikykite skardoje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai