Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gelvadiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvonų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 400 g miltų 170 ml pieno 8 g mielių 75 g cukraus 70 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinis 70 g džiovintų abrikosų, razinų, džiovintų slyvų, riešutų 1,5 šaukšto
vnilinio cukraus 0,5 šaukštelio druskos 50 ml romo (brendžio) Aptepimui: 20 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinio trynys pienas
Gaminimas: Džiovintus vaisius nuplauname ir pamerkiame rome ar brendyje. Paliekame mirkti apie 50 minučių. Išmirkusius vaisius
nusausiname ir sumaišome su smulkintais riešutais. Pieną pašildome iki 40 C laipsnių ir sumaišome su mielėmis. Įberiame 140 g sijotų miltų, išmaišome ir paliekame pastovėti 1,5 – 2 valandas. Margariną išsukame su cukrumi, mušame kiaušinį ir vėl išmaišome. Beriame vanilinį cukrų, druską
ir išmaišome. Sudedame mielių mišinį ir likusius išsijotus miltus. Minkome tešlą keliolika minučių. Suminkome į kamuolį ir paliekame uždengus 2 – 2,5 valandos. Tešlą iškočiojame į stačiakampį (maždaug 25 – 50 cm), aptepame tirpintu margarinu, susukame į ritinį ir sujungiame į ratą.
Kiaušinį išplakame su pienu ir aptepame tešlą, uždedame džiovintų vaisių ir riešutų. Paliekame dar pastovėti 1,5 valandos. Kepame 180 C laipsnių temperatūros apie 1 valandą laiko.
|
|
|
|
|