Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Kalesninkų k., Šalčininkų r. sav.,
Varėnos g., Kalesninkų k., Šalčininkų r. sav.,
Eugenijaus Zaštauto, Pabarės k., Šalčininkų r. sav.,
Gėlių g., Pabarės k., Šalčininkų r. sav.,
Ipolito Jundzilo g., Pabarės k., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 indelis kondensuoto pieno 1 kiaušinio trynys 200 g grietinėlės 2 šaukštai konjako 1 pakelis vanilės cukraus 2 šaukštai želatinos kokoso drožlių 1/2 stiklinės vandens 50 g
sviesto 1/2 stiklinės miltų 2 kiaušiniai sviestas formai patepti
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų paruošiame plikytą tešlą ir konditeriniu švirkštu ant gausiai sviestu pateptos tortines formos dugno ratu formuojame pyrago pagrindą. Ant kitos tortinės formos dugno krašto
švirkštu išspaudžiame žiedą. Viduryje galima formuoti bokštelius pyrago puošimui. Kepame 200-220 ° C temperatūros orkaitėje. Kremui išplakame grietinėlę ir po šaukštą ją sudedame į kondensuotą pieną išsuktą su tryniu. Po truputį supilame ištirpintą želatiną. Ant pyrago pagrindo uždedame žiedą ir
į vidurį supilame stingstantį kremą. Puošiame tešlos bokšteliais ir kokoso drožlėmis.
|
|
|
|
|