Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stanislovo Rapolionio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g aguonų 200 ml pieno 250 g sviesto ar margarino 300 g cukraus pudros 6 kiaušiniai 100 g džiuvesėlių skaldytų riešutų Kremui: 240 g kondensuoto pieno 50 g
sviesto
Gaminimas: Aguonas nuplauti, išmirkyti karštame piene ir sumalti per tankų sieteli. Trynius ištrinti su cukraus pudra iki purumo. Sudėti į kiaušinius sviesta ir sukti kol pasidarys vientisa mase. Į masę suberti maltas aguonas, džiūvesėlius ir
riešutus. Atsargiai išmaišyti ir kepti apie 1 val 200 laipsniu temperatūroje. Kremas: pakaitinti kondensuotą pieną, išsukti su sviestu - pyragą pertepti per puse, apglaistyti šonus ir užbarstyti baltomis kokoso drožlėmis.
|
|
|
|
|