Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g aguonų
200 ml pieno
250 g sviesto ar margarino
300 g cukraus pudros
6 kiaušiniai
100 g džiuvesėlių
skaldytų riešutų
Kremui:
240 g kondensuoto pieno
50 g sviesto


Gaminimas:
Aguonas nuplauti, išmirkyti karštame piene ir sumalti per tankų sieteli.
Trynius ištrinti su cukraus pudra iki purumo.
Sudėti į kiaušinius sviesta ir sukti kol pasidarys vientisa mase.
Į masę suberti maltas aguonas, džiūvesėlius ir riešutus.
Atsargiai išmaišyti ir kepti apie 1 val 200 laipsniu temperatūroje.
Kremas: pakaitinti kondensuotą pieną, išsukti su sviestu - pyragą pertepti per puse, apglaistyti šonus ir užbarstyti baltomis kokoso drožlėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai