Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
170 g sviesto, minkšto
125 gcukraus
2 trynių
375 g miltų
3 a.š. vanilinio cukraus

Morengui:
2 baltymų
150gr cukraus
Trupučio citrinos rūgšties
3-4 rabarbarų stiebų
3-4 šaukštų cukraus


Gaminimas:
Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi iki purumo, sudėti trynius, išsukti, suberti vanilinį cukrų ir miltus. Užminkyti minkštą tešlą.Tešlą plonai iškloti kepimo formoje[aš naudojau silikoninę28cm skersmens] .
Rabarbarus nulupti ir supjaustyti kubeliais,apipilti cukrumi,išmaišyti,palikti pusvalandžiui.
Ant tešlos sudėti rabarbarus[susidariusį skystį nupilti]. Kepti 180 °C temp. apie 20min.Tuo tarpu išplakti kiaušinių baltymus su cukrumi iki standžių blizgių putų.Išplaktus baltymus paskirstyti ant pyrago ir dar pakepti apie 10min.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai