Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Girinaičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Girininkijos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Girinio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Girių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Girulių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 170 g sviesto, minkšto 125 gcukraus 2 trynių 375 g miltų 3 a.š. vanilinio cukraus
Morengui: 2 baltymų 150gr cukraus Trupučio citrinos rūgšties 3-4 rabarbarų
stiebų 3-4 šaukštų cukraus
Gaminimas: Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi iki purumo, sudėti trynius, išsukti, suberti vanilinį cukrų ir miltus. Užminkyti minkštą tešlą.Tešlą plonai iškloti kepimo formoje[aš naudojau silikoninę28cm skersmens] . Rabarbarus nulupti ir
supjaustyti kubeliais,apipilti cukrumi,išmaišyti,palikti pusvalandžiui. Ant tešlos sudėti rabarbarus[susidariusį skystį nupilti]. Kepti 180 °C temp. apie 20min.Tuo tarpu išplakti kiaušinių baltymus su cukrumi iki standžių blizgių putų.Išplaktus baltymus paskirstyti ant pyrago ir dar pakepti
apie 10min. Skanaus.
|
|
|
|
|