Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g sviesto
100 g margarino
2 tryniai
50 g cukraus
300 g miltų
8-10 rabarbarų lapkočių (Rabarbarai)
1 pakelis vanilinio cukraus
1 šaukštas cinamono (Cinamonas)
2 baltymai
1,5-2 stiklinės miltinio cukraus

Gaminimas:
Iš pirmų 5 produktų užminkome tešlą ir 1 val. ją laikome šaltai.
Tuomet iškočiojame 5 mm storio lakštą ir įklojame į sviestu pateptą kepimo formą.
Rabarbarų kotus supjaustome kubeliais, sumaišome su vaniliniu cukrumi, cinamonu ir sudedame į kepimo formą ant tešlos.
Kepame 200 laispnių C temperatūros orkaitėje, kol tešlos kraštai gražiai paruduoja. Tuomet suplakame baltymus su miltiniu cukrumi iki standžių putų, ir, pripildę konditerinį švirkštą baltymų masės, papuošiame pyragą.
Pyragą džioviname pravertoje orkaitėje, kol bezė kremas sukietėja.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai