Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rožių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Rugių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Rūtų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
S. Anglickio g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
S. Dariaus ir S. Girėno g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g margarino 1 a. š. vanilinio cukraus 4 kiaušinio tryniai 2 v. š. grietinės 500 g kvietinių miltų 1 a. š. kepimo miltelių 3 v. š. cukraus 4 kiaušinio baltymai 200 g
slyvų
Gaminimas: Margarino ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti 4 trynius. Sudėti grietinę, miltus, kepimo miltelius. Užminkyti tešlą. Puse tešlos iškloti formą, sudėti slyvas, apibarstyti vaniliniu cukrumi ir cinamonu. Kepti 30 min. 180 laipsnių orkaitėje. Tada
pyragą išimti ir ant viršaus sukrėsti su 3 v. š. cukraus plaktus baltymus, tada - likusią tešlą. Dar kepti apie 25 min. 180 laipsnių orkaitėje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 vnt. džiovintų slyvų (galima naudoti ir šviežias) 1 saujelė graikinių riešutų (papuošimui) Biskvitui: 250 g kondensuoto saldinto pieno 2 kiaušiniai 100 g miltų 1 šaukštelis
citrinos sulčių 0,5 šaukštelio sodos Pertepimui: 250 ml pieno 300 ml grietinėlės (35 proc.) 20 g želatinos 60 g cukraus pudros Skardos patepimui: 20 g margarino VILNIUS kepiniams
Gaminimas: Bikvitas: Užmaišome tešlą iš biskvitui skirtų produktų
(viską sumaišome). Ištepame margarinu VILNIUS kepiniams kepimo formą. Į ją supilame tešlą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Kol biskvitas iškeps, pasigaminame pertepimui skirtą kremą. Pertepimas: ištirpiname želatiną piene. Pieną su želatina išplakame su
grietinėle ir cukraus pudra. Formuojame pyragą: iškepusį biskvitą perpjauname per pusę. Vieną dalį biskvito dedame ant torto formos dugno, sudedame slyvas ir ant viršaus supilame sluoksnį paruošto kremo. Biskvitą reikia apipjauti, nes jo forma turi būti mažesnė nei torto formos dugnas.
Nuo kraštų turi likti po 1-2 cm. Ant viršaus uždedame antrąją biskvito dalį. Pyrago šonus užpildome kremu, viršų plonai patepame likusiu kremu ir užbarstome likusiais biskvito trupiniais. Papuošimui naudojau graikinius riešutus. Dedame į šaldytuvą 3-5 valandoms. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 kg slyvų 250 ml pieno 1 paketas mielių 50 ml vandens 100 g cukraus druska 100 g margarino VILNIUS kepiniams 500 g miltų Aptepimui: 200 g grietinės 100 g
cukraus vanilinis cukrus 50 ml romo
Gaminimas: Sausas mieles sumaišome su šaukšteliu cukraus ir šiltu vandeniu. Paliekame šiltoje vietoje, kur suputos. Karštą pieną sumaišome su druska, cukrumi ir margarinu. Maišome, kol viskas ištirpsta. Suberiame pusė miltų ir
išmaišome iki vientisos masės. Supilame mieles ir vėl išmaišome. Pamažu beriame likusius miltus, minkome tešlą, kuri neliptų prie rankų. Paliekame šiltoje vietoje padvigubėti. Tešlą išminkome ir dedame į kepimo formą. Paliekame pastovėti, į tą laiką pasiruošiame slyvas. Slyvas nuplauname,
nusausiname, perpjauname pusiau ir pašaliname sėklas. Tešlą sukarpome žirklėmis ir dėliojame slyvas, kad jos būtų šonu. Ant viršaus pilame kremą padarytą iš grietinės, vanilinio cukraus, cukraus ir romo. Kepame 40 minučių įkaitintoje orkaitėje iki 185 C laipsnių. Iškepusį paliekame 20
minučių pastovėti, tada išimame iš formos ir paliekame galutinai atvėsti.
|
|
|
|
|