Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visorių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų 125 g sviesto 1 kiaušinio Druskos
Įdarui : 250 š lašišos, šaltai rūkytos 1 pundelio špinatų 250g rikotos sūrio 1 poro( baltos dalies) 2 skiltelių
česnako 1 kiaušinio 100 ml grietinėlės Prieskonių
Gaminimas: Tešlai. Sukapokite miltus su sviestu ,kol susidarys trupiniai, sumaišykite su druska, išminkykite iki vienalytės masės, įdėkite į plėvelę ir atšaldykite .
Paruoškite įdarą. Špinatų lapus,
susmulkintą porą ir česnaką dėkite apkepti 5 minutėms. Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais.
Paruoštą tešlą iškočiokite ir ja išklokite kepimo indą , ant viršaus sudėkite špinatų masę ir lašišos gabaliukus. Kiaušinį išplakite su grietinėle ir rikota sūriu. Paruošta mase
apipilkite viską ir pašaukite į 160°C orkaitę 30 minučių.
Skanaus
|
|
|
|
|