Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg trešnių
300 g minkšto sviesto
4 kiaušiniai
200 g cukraus
200 g miltų
260 g avižinių dribsnių
1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai)

Gaminimas:
Trešnes nuplauname, nusausiname ir pašaliname jų kauliukus.
Sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi. Miltus sumaišome su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais. Viską po truputį įmaišome į sviesto masę.
Tešlą iškrečiame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir tolygiai paskirstome.
Suberiame trešnes, lengvai jas įspaudžiame.
Pyragą kepame 200°C temperatūros orkaitėje apie 40 min.
Iškepusį pyragą atvėsiname, supjaustome gabalėliais ir apibarstome miltiniu cukrumi.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai