Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aukštumalės g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Aukštumalos 1-oji g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Aukštumalos 2-oji g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Aukštumalos 3-oji g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Aukštumalos 4-oji g., Šilutės m., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg trešnių 300 g minkšto sviesto 4 kiaušiniai 200 g cukraus 200 g miltų 260 g avižinių dribsnių 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
Gaminimas: Trešnes
nuplauname, nusausiname ir pašaliname jų kauliukus. Sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi. Miltus sumaišome su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais. Viską po truputį įmaišome į sviesto masę. Tešlą iškrečiame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir tolygiai
paskirstome. Suberiame trešnes, lengvai jas įspaudžiame. Pyragą kepame 200°C temperatūros orkaitėje apie 40 min. Iškepusį pyragą atvėsiname, supjaustome gabalėliais ir apibarstome miltiniu cukrumi.
|
|
|
|
|