Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
350 g miltų
300 g margarino
100 g cukraus
100 g išgliaudytų riešutų
3 virtų kiaušinių tryniai
1 kiaušinio trynys
su cukrumi trintos braškės (Braškės ir žemuogės)
želė arba
uogienė

Gaminimas:
Karšto vandens vonelėje ištrinti margariną su cukrumi, sudėti per sietelį pertrintus trynius, įmaišyti nevirtą trynį, pakepintus kapotus riešutus.
Masę nukelti nuo ugnies, suberti miltus ir užmaišyti tešlą.
2/3 tešlos iškočioti, perkelti ant kepimo popieriaus, subadyti šakute.
Likusią tešlą iškočioti, supjaustyti juostelėmis ir sudėti ant didžiojo tešlos gabalo (darant kvadratėlius), patepti riebalais ir kepti įkaitintoje 210-240° C temperatūros orkaitėje maždaug 30 min.
Į iškepusio pyrago daubeles dėti tirštą braškių uogienę arba su cukrumi sutrintas uogas, sumaišytas su stingstančia žele.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai