Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalumos 4-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 5-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 6-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 7-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 8-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g miltų 300 g margarino 100 g cukraus 100 g išgliaudytų riešutų 3 virtų kiaušinių tryniai 1 kiaušinio trynys su cukrumi trintos braškės (Braškės ir žemuogės) želė
arba uogienė
Gaminimas: Karšto vandens vonelėje ištrinti margariną su cukrumi, sudėti per sietelį pertrintus trynius, įmaišyti nevirtą trynį, pakepintus kapotus riešutus. Masę nukelti nuo ugnies, suberti miltus ir užmaišyti tešlą. 2/3 tešlos iškočioti, perkelti ant kepimo
popieriaus, subadyti šakute. Likusią tešlą iškočioti, supjaustyti juostelėmis ir sudėti ant didžiojo tešlos gabalo (darant kvadratėlius), patepti riebalais ir kepti įkaitintoje 210-240° C temperatūros orkaitėje maždaug 30 min. Į iškepusio pyrago daubeles dėti tirštą braškių uogienę arba su
cukrumi sutrintas uogas, sumaišytas su stingstančia žele.
|
|
|
|
|