Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g margarino
2 kiaušinių
1 stiklinės cukraus
2 - 3 stiklinių miltų
1 a. š. kepimo miltelių
400 ml uogienės


Gaminimas:
Sviestą ištirpinti ir atvėsinti, tada sumaišyti su išplaktais kiaušiniais ir cukrumi. Sudėti kepimo miltelius ir miltus. Tešla turi gautis ne kieta.
Tešlą padalinti į 2 nelygias dalis. Mažesnę dalį padėti į šaldytuvą maždaug 1 val. Didesnę dalį tolygiai dėti ant skardos. Tada tolygiu sluoksniu skleisti uogienę. Išimtą iš šaldytuvo tešlos dalį tarkuojame  tambią tarką ir beriame ant uogienės.
Kepame 180°C temperatūros orkaitėje 25 - 35 minutes.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g augalinio aliejaus
150 ml grietinėlės
200g cukraus
3 kiaušinų
150 g miltų
0,5 a. š. sodos (sumaišytos su 1 .š. vgrietinės)
0,5 s.š. kepimo miltelių
Abrikosų
Abrikosų džemo
Kiaušinius gerai 


Gaminimas:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi iki vientisos masės, o tada, palaipsniui, suberkite cukrų ir plakite toliau. Plakant, pilti truputį aliejaus ir sudėti nugesintą sodą. Tada suberti išsijotus miltus su kepimo milteliais ir vėl viską išplakti. Abrikosų griežinėlius ar puseles sudėkite ant kepimo formos dugno, užpilkite tešlą ir kepkite 200 °C temp. 30 min. Šiltą pyragą aptepti uogiene.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai