Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
 
200 g miltų
75 g margarino VILNIUS kepiniams
75 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
0,5 pakelio kepimo miltelių
1 kiaušinis
 
Įdarui:
750 g varškės
150 g cukraus
4 kiaušiniai
1 pakelis vanilinio curkaus
250 ml pieno
1 pakelis vanilinio pudingo
1 šaukštelis citrinos sulčių
razinos
Antrajam įdarui:
 
750 g uogų
4 šaukštai cukraus
1 pakelis želė
 


Gaminimas:
Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą. Ją dedame į apvalią kepimo formą su nuimamais šonais. Tešlos šonai turi būti šiek tiek aukščiau nei vidurys.
Baltymai atskiriami nuo trynių ir išplakami iki putų. Suberiamas cukrus ir vanilinis cukrus išmaišoma. Taip sudedami ir likusieji ingredientai. Gerai išmaišoma masė ir pilama ant tešlos pagrindo. Įbedami šeši makaronai su skyle (matosi nuotraukoje). Jie reikalingi, nes sugeria drėgmę, kuri išgaruoja pro skyles.
Kepama 60 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros. Kai pyragas iškepa dar paliekama pastovėti 10 minučių, o po to ištraukiami makaronai.
Pyragas paliekamas per naktį pastovėti. Ryte ruošiamas uogų patalas. 750 g uogų sumaišoma su cukrumi (pagal skonį). Paruošiama želė. Uogos suberiamos ant pyrago, o ant viršaus supilama želė. Paliekama sustengti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai