Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karjero takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Kastyčio g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Kaštonų Tak., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Kęstučio g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Kiškių takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg miltų 0,5 l pieno 7 tryniai 35 g cukraus 50 g mielių 15 g druskos 150 g sviesto 500 g žuvies filė prieskonių
Gaminimas: Į pasūdytą pieną sudėti mieles,
trynius, suberti cukrų ir druską, užmaišyti tešlą, pabaigoje supilti ištirpintą sviestą. Dubenį su tešla pastatyti šiltai, kad pakiltų, dar kartą perminkyti, palikti vėl pakilti (laikyti pridengtą skepeta, kad neapdžiūtų viršus). Tada tešlą iškočioti, ant viršaus sudėti pakepintą žuvį su
prieskoniais, pasūdyti, pabarstyti žalumynais. Tešlos kraštus sujungti, įdėti ant riebalais išteptos skardos siūle į apačią, patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 220° C temperatūros orkaitėje.
|
|
|
|
|