Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg miltų
0,5 l pieno
7 tryniai
35 g cukraus
50 g mielių
15 g druskos
150 g sviesto
500 g žuvies filė
prieskonių

Gaminimas:
Į pasūdytą pieną sudėti mieles, trynius, suberti cukrų ir druską, užmaišyti tešlą, pabaigoje supilti ištirpintą sviestą.
Dubenį su tešla pastatyti šiltai, kad pakiltų, dar kartą perminkyti, palikti vėl pakilti (laikyti pridengtą skepeta, kad neapdžiūtų viršus). Tada tešlą iškočioti, ant viršaus sudėti pakepintą žuvį su prieskoniais, pasūdyti, pabarstyti žalumynais. Tešlos kraštus sujungti, įdėti ant riebalais išteptos skardos siūle į apačią, patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 220° C temperatūros orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai