Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 biskvito (kepto ar pirkto)
Braškių, papuošimui
Želė sluoksniui:
300 g juodųjų serbentų
1 v.š. želatinos
5 šaukštų cukrus
Jogurtiniam sluoksniui:
900g jogurto,  be priedų
250 g grietinėlės
35 g želatinos
Pagal skonį cukraus


Gaminimas:
Iškepkite mėgiamą biskvitą arba įklokite pirktinį į išardomą formą.
Kambario temp. grietinėlę užpilkite ant 35 g želatinos. Jai išbrinkus, kaitinti neužvirus ir nepamiršti nuolat maišyti. Baigiant tirpti želatinai įmaišykite cukrų. Atvėsinkite ir masę supilkite ant biskvito. Padėkite į šaldytuvą sustingti.
 
Stikline vandens užpilkite šaukštą želatinos. Išbrinkus, kaitinkite neužvirus ir nuolat maišykite, kol granulės ištirps. Pridėkite cukraus. Tada želė sumaišykite su trintomis uogomis. Masę supilkite ant sustingusios jogurto masės ir padėkite vėl stingti.
Sustingus tortui, šonuose lengvai  įspauskite braškių griežibėlius.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai