Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokyklos g., Pagirių mstl., Kėdainių r. sav.,
Naujoji g., Pagirių mstl., Kėdainių r. sav.,
Ramygalos g., Pagirių mstl., Kėdainių r. sav.,
Ramioji g., Pagirių mstl., Kėdainių r. sav.,
Rožių g., Pagirių mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g cukraus 200 g margarino VILNIUS kepiniams 5 kiaušiniai 500 g grietinės (15%) 300-350 g miltų 3 šaukšteliai kepimo miltelių (arba 1 arbatinis šaukštelis kepimo
sodos) 3-4 šaukštai kakavos Grietinėlei: 400-500 g grietinėlės 150 g cukraus 2 šaukšteliai vanilinio cukraus Glazūrai: 100 g margarino VILNIUS kepiniams 5 šaukštai pieno 6-7 šaukštai cukraus 5 šaukštai kakavos
Gaminimas: Margariną labai gerai
sutriname su cukrumi. Įmaišome gerai išplaktus kiaušinius. Sudedame grietinę ir dar kartą viską gerai išmaišome. Suberiame miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Tešlą padaliname į dvi lygias dalis. Į vieną dalį įdedame kakavos ir gerai išmaišome, kad gautųsi vientisa tešla, o
kitą paliekame tokią, kokią pasigaminome. Kepimo formą naudojau 26 cm skersmens. Ją ištepiau margarinu. Į vidurį formos įdėjau du šaukštus rudos tešlos ant viršaus uždėjau 2 šaukštus šviesios tešlos, tuomet ant viršaus vėl 2 šaukštus tamsios ir taip į indą sudėjau visą tešlą. Pyragą kepiau
180 laipsnių orkaitėje 35 minutes. Grietinėlę pasigaminau labai greitai. Sumaišiau visus jai skirtus produktus ir gerai išplakiau. Iškeptą ir atvėsusį pyragą padalinau į dvi dalis. Gavosi 2 lakštai. Apatinį laštą ištepiau grietinėle ir ant viršaus uždėjau antrąjį lakštą. Belieka
margariną ištirpinti ant ugnies, supilti pieną, cukrų, kakavą ir gerai išmaišyti, kad neliktų cukraus granulių. Turi pradėti tirštėti, tuomet nuimkite nuo ugnies. Ištepkite pyrago viršų ir šonus glazūra. Puošti galima kaip tik mokat ir išmanot. :) Aš puošiau paprastai: su cukraus pudra ir 2
šaukštais glazūros.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto 4 kiaušinių 200 g bulvių krakmolo 1 stiklinės cukraus 2 v. š. su kaupu miltų 1 a. š. kepimo miltelių 3 a. š. kakavos 1 a.š. vanilinio
cukraus
Gaminimas: 1. Minkštą sviestą triname su cukrumi iki purumo. 2. Po vieną įmušame kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant. 3. Miltus sumaišome su krakmolu, kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. 4. Šaukštu, lėtais judesiais, įmaišome į skystąją
tešlą. 5. Tešlą dalijame į dvi lygias dalis. Į vieną jų įmaišome kakavos miltelius, o į kitą - tiek pat miltų (tris šaukštelius). Tai reikalinga tam, kad abi tešlos dalys būtų vienodo klampumo, antraip sunkesnioji dalis nusės į dugną ir sugadins dryžuotumą. 6. Dabar didžiausias
"žaidimas". Į riebalais pateptą kepimo formą, geriau apvalią, dedame šaukštą baltos tešlos ir šiek tiek palaukiame. Toliau - šaukštą rudos tešlos ir vėl palaukiame. Vėl baltos, po to vėl rudos ir taip, kol sudėsime visą tešlą. Tešlą, reiktų stengtis, dėti į patį viduriuką, o formos
nejudinti ir nekratyti. Tešla pati pasiskirstys, kaip beatrodytų klampi. Ir nieko baisaus, jei sluoksneliai iš viršaus uždengs vienas kitą. Žodžiu, dėliojam, truputį palaukiam ir vėl dėliojam... 7. Formą su tešla pašauname į 180°C temperatūros orkaitę ir kepame 30 - 40 minučių arba, kol
įbestas medinis pagaliukas, iš vidurio, išlenda sausas. Skanaus! :)))
|
|
|
|
|