Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Skanus ir lengvas tešlos receptas, kuris tiks su bet kokiu jūsų mėgstamu įdaru.
Ingredientai:
2 kiaušiniai
500 ml. rūgpienio
200 gr. varškės
1 a.š. sodos
300 gr. miltų
druskos, cukraus pagal skonį (priklauso ir koks įdaras- saldus, nesaldus)
Gaminimas:
Varškę išplakti su kiaušiniais, įpilti puse rūgpienio, įberti miltus, druską, cukrų. Kitą pusę rūgpienio gerai sumaišyti su soda ir pilti į varškės masę. Viską gerai išplakti. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame tešlos porciją, sumažiname ugnį ir uždengiame dangčiu. Kai tik pamatome, kad blyno apačia pradeda skrusti, dedame įdarą (kepta mėsa su svogūnais, kepti grybai su svogūnais,varškė, vaisiai, uogienė)  arčiau centro ir atsargiai mentele sulenkiame per pusę. Uždengiame dangčiu, pakepame porą min., tada apverčiame ir vėl uždengiame dangčiu, kepame dar porą min. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai