Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Slyvų g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Smilčių g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Sodų g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Šaltinėlio g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Šermukšnių g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sluoksniuotos bemielės tešlos, 1 kiaušinis, 20 vnt konservuotų abrikosų puselių, 80 ml abrikosų džemo. Kremui: maltų migdolų, kiaušinis, 50 g cukraus pudros, 50 g minkšto
arba išlydyto sviesto, 10 ml romo, 1 lašelis vanilės esencijos.
Gaminimas: Kremui cukraus pudrą, sviestą, kiaušinius, romą, vanilės esenciją ir migdolus sumaišykite ir išplakite. Tešlą iškočiokite į 4 mm storio lakštą ir supjaustykite po truputėlį kremo. Du, vienas prieš
kitą esančius kampus užlenkite iki centro ir sulipinkite. Į gautą pintinėlę įdėkite dvi abrikoso puseles. Patepkite plaktu kiaušiniu ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų tešla. Tuomet vėl patepkite plaktu kiaušiniu ir įdėkite į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite 25-30
minučių. Baigdami kepti, temperatūrą sumažinkite iki 180*C Iškeptus pyragėlius patepkite karštu marmeladu, atvėsinkite ir smaližiaukite :)
|
|
|
|
|