Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medžių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Meldų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Meletų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Mėlynių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Melisų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: sluoksniuotos bemielės tešlos 1 skardinės ančiuvių 2 svogūnai 3 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus 2 valgomi šaukštai vandens 2 valgomi šaukštai rudojo cukraus 1,5 valgomo šaukšto
balzamiko acto kaparėlių papuošimui (nebūtinai)
Gaminimas: Pirmiausia pasigaminam karamelizuotus svogūnus. Svogūnus supjaustome plonais pusžiedžiais. Šiek tiek apkepiname ant alyvuogių aliejaus, vėliau sudedame cukrų, įpilame balzamiko acto bei vandens. Ant silpnos
ugnies kepiname apie 20 min karts nuo karto pamaišant. Svogūnus atvėsiname. Orkaitę įkaitiname iki 180°C temperatūros. Iš sluoksniuotos tešlos išpjaustome kvadratėlius arba apskritimus, per viduriuką dedame po šaukštelį karamelizuotų svogūnų, ant viršaus po pusę ančiuvio (aš gaminau
nedidelius pyragėlius dėl to ančiuvius perpjoviau pusiau, galima gaminti didesnius, dėti po kelis ančiuvius bei kelias juodąsias alyvuoges). Pyragėlius dėti į įkaitintą orkaitę bei kepti, kol sluoksniuota tešla pakils ir gražiai paruduos. Iškepusius pyragėlius atvėsinti bei papuošti kaparėliais.
|
|
|
|
|