Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:

3-4 stikl. miltų,
1 stikl. kefyro,
2 kiaušinių,
2 a.š. cukraus,
1 a.š. druskos,
0,3 a.š. sodos.
Aliejaus kepimui - apie 2 stikl.
Įdarui:
2 morkų,
1 svogūno,
pievagrybių pagal skonį
pipirų, druskos.


Gaminimas:
Pasiruošiam įdarą:
Sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną bei pievagrybius apkepti, pagardinti pipirais ir druska. Paliekam vėsti.
Tešlos paruošimas:
Sodą nugesiname kefyre, viską sudedame, išminkome tešlą. Tešla turi būti nekieta, nes tada iškepti pyragėliai bus kieti.
Tešlą plonai iškočiojame ir susiradę maždaug 8 cm skersmens puodelį ar formelę, išspaudžiam apskritimus, tada dedame įdarą, likusiais apskritimais uždengiam, tvirtai apspaudom kraštelius, kad suliptų. Tada paimkite maždaug 7 cm skersmens formelę ir išspauskite pyragėlius. Galima šito ir nedaryti, bet jei norite tobulos formos pyragėlių – verta pažaisti.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai