Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klonių 10-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klonių 11-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klonių 12-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klonių 13-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klonių 2-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
3-4 stikl. miltų, 1 stikl. kefyro, 2 kiaušinių, 2 a.š. cukraus, 1 a.š. druskos, 0,3 a.š. sodos. Aliejaus kepimui - apie 2 stikl. Įdarui: 2 morkų, 1
svogūno, pievagrybių pagal skonį pipirų, druskos.
Gaminimas: Pasiruošiam įdarą: Sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną bei pievagrybius apkepti, pagardinti pipirais ir druska. Paliekam vėsti. Tešlos paruošimas: Sodą nugesiname kefyre, viską sudedame,
išminkome tešlą. Tešla turi būti nekieta, nes tada iškepti pyragėliai bus kieti. Tešlą plonai iškočiojame ir susiradę maždaug 8 cm skersmens puodelį ar formelę, išspaudžiam apskritimus, tada dedame įdarą, likusiais apskritimais uždengiam, tvirtai apspaudom kraštelius, kad suliptų. Tada paimkite
maždaug 7 cm skersmens formelę ir išspauskite pyragėlius. Galima šito ir nedaryti, bet jei norite tobulos formos pyragėlių – verta pažaisti. Kepti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
|
|
|
|
|