Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, turinti bendras sienas su Lietuva, Estija, Rusija,
Ivairiu rusiu vynu maisymas tokia proporcija, kad butu gautas geriausiu savybiu vynas arba istaisyti vienos kurios rusies vyno trukumai,
Plonas serozinis dangalas, apdengiantis kiekviena plauti,
Vienas is Karaliauciaus universiteto steigeju bei zymiausiu jo profesoriu,
Smulkiosios lietuviu liaudies architekturos rusis: medinis, reciau murinis miniatiurines baznycios, varpines ar namo prieangio pavidalo statinys,
Antavilių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:: Įdarui: 400 g grybų (naudojau baravykus) 100 g ryžių 1 vnt svogūnas Žiupsnelis Santa Maria citrinpipirių 2 šaukštai grietinės Žiupsnelis džiovintų jūros kopūstų Tešlai: 500 kg
miltų 200 g margarino 100 g grietinės 3 kiaušinių Šiek tiek druskos
Gaminimas: Grybus nuplauname, apverdame, vėliau supjaustome smulkiais gabaliukais (arba tiesiog naudojame paruoštus žiemai iš stiklainio). Svogūną taip pat supjaustome, ryžius išverdame
pasūdytame vandenyje. Vėliau viską sudedame į keptuvę, įberiame cirinpinirių ir grietinės. Viską kelias minutes patroškiname grietinėje ir mūsų įdaras jau paruoštas. Į miltus sumetame margarino gabaliukus, rankomis jį išminkome. Tada įmušame tris kiaušinius ir vieną baltymą (vieną trynį
paliekame tepimui), įberiame druskos, įdedame grietinę. Minkome iki tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešla turėtų pastovėti šaldytuve ~30 min. Išimame tešlą iš šaldytuvo ir suformuojame rutuliukus, juos iškočiuojame, į vidurį dedame įdarą ir suformuojame pyragėlius. Juos patepame likusiu kiaušinio
tryniu (kad gražiai apskrustų). Pašauname į orkaitę ir laukiame, kol jie taps "auksiniai” – apie 30 min. P.S. Iš šitos masės gaunasi apie 30 nedidelių pyragėlių.
|
|
|
|
|