Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzu tapytojas (1849-1903m.) "Niekada daugiau", "Is kur mes atejome? Kas mes? Kur mes einame? ", "Geltonas kristus" autorius,
Kaip vadinamas vidurinis zmogaus odos sluoksnis,
Kai mieste nemiega niekas atkeliauja dede .....,
Lininis (ar medvilninis) baltas laisvas kataliku kunigo liturginis drabuzis, panasus i alba, tik trumpesnis (iki keliu), su placiomis ilgomis rankovemis,
Koks medis kartais yra vadinamas "vinksna",
Slyvų g., Daukniškių k., Panevėžio r. sav.,
Stogastulpio g., Daukniškių k., Panevėžio r. sav.,
Svirno g., Daukniškių k., Panevėžio r. sav.,
Svirties g., Daukniškių k., Panevėžio r. sav.,
Šiaurinė g., Daukniškių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g. varškės; 250 g. sviesto; žiupsnelis druskos; 250 g. miltų; 2 šaukšteliai kepimo miltelių; 500 ml. pieno; pakelis grietinėlės skonio pudingo miltelių; 4 šaukštai
cukraus; 300 g. uogų (braškės, avietės ar vyšnios); kiaušinio baltymas.
Gaminimas: Iš varškės, sviesto, druskos, miltų ir kepimo miltelių užminkome tešlą. Siuvyniojame ją į plėvelę ir palaikome šaltai 3 valandas. Po to iškočiojame plonu sluoksiu ir supjaustome 12*20 cm.
dydžio stačiakampiais gabalėliais. Sumaišome 6 šaukštus pieno su pudingo milteliais. Likusį pieną užverdame su cukrumi. Pudingo masę sumaišome su pienu, užverdame ir ataušiname. Uogas nuplauname, jei reikia išimam kauliukus. Ant tešlos gabalėliu dedame pudingo ir uogų. Išplakame baltymą ir
patepame juo tešlos gabalėlių kraštus. Įdarą uždengiam tešla, suspaudžiamia jos kraštus. Pyragėlius sudedame į skardą išklotą kepimo popierium ir kepame 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
|
|
|
|
|