Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vieversio g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Liepų g., Griaužų k., Jurbarko r. sav.,
Miško g., Griaužų k., Jurbarko r. sav.,
Ateities g., Gricių k., Jurbarko r. sav.,
Grybų g., Gricių k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Varškė, 200 gramų Kiaušiniai, 2 vienetai Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės Grietinė, 1 šaukštas Kepimo milteliai, 0.5 šaukštelio Druska, pagal skonį Aliejus, 1 litras Žuvis, 400
gramų Batonas, 50 gramų Svogūnai
Gaminimas: Žuvį sumalame kartu su piene išmirkyta batono riekele, sudedame pakepintus svogūnus, įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių ir gerai išmaišome. Jei įdaras skystokas, įdedame 2 šaukštus džiūvėsėlių. Tešlai varškę, kiaušinį ir grietinę su
trupučiu druskos išmaišome, dalimis sudedame miltus ir minkome, kol ją bus galima kočioti. Iškočiojus tešlą, supjaustome ją maždaug 8x15 cm gabalais, išilgai pyragėlio dedame maždaug 1,5 šaukšto įdaro, sulenkiame, aplink apspaudžiame šakute ir verdame aliejuje. Valgome šiltus arba šaltus su majonezo
padažu, patiektu prie sūrio.
|
|
|
|
|